Theorie rij-examen

MOET IK EERST MIJN THEORIE HALEN?

VOORDAT IK START MET RIJLESSEN?

Nee dat hoeft niet, je kan met je rijlessen starten zonder je rijbewijs theorie al te behalen. Je moet wel in het bezit zijn van een theoriecertificaat als je opgaat voor je CBR rijexamen.

KAN IK ZONDER THEORIE EEN SPOEDCURSUS RIJDEN?

Je kan een spoedcursus bij ons volgen zonder theorie, en we kunnen zelfs een rijexamen aanvragen voor jouw zonder een geldig theoriecertificaat, als je maar wel je theorie gehaald hebt als je naar het CBR rijexamen gaat. Zit je in tijdsnood, vanwege bijvoorbeeld een nieuwe baan, vertrek naar het buitenland of omdat je het gewoon snel wilt halen, dan kan je bij rijschool Born2drive.nl uit Den Haag een rijexamen reserveren zonder dat je al in het bezit bent van je theoriecertificaat. Maar pas op! Heb je ten tijde van je rijexamen nog steeds geen theorie, dan gaat het rijexamen niet door en dan ben je wel de kosten van rijexamen kwijt.