Rijbewijs B halen in Den Haag

Rijbewijs B halen

Door het rijbewijs B te halen bij Born2drive in Den Haag toon je aan, dat je bevoegd bent om in auto’s te mogen rijden tot maximaal 3500 kg. Je geeft aan, dat je beschikt over voldoende kennis en vaardigheden en inzicht om veilig en zelfstandig met een auto aan het verkeer deel te kunnen nemen.

DE EISEN VOOR HET AUTORIJBEWIJS OF RIJBEWIJS B?

Je kunt een auto rijbewijs halen, ook wel rijbewijs B genoemd en aanvragen, als je aan de volgende eisen voldoet:

  • Jouw minimum leeftijd is 18 jaar, tenzij je aan het project 2toDrive deelneemt
  • In het bezit bent van een geldig theorie certificaat
  • Het praktijkexamen autorijbewijs of rijbewijs B succesvol is afgerond
  • Het autorijbewijs of rijbewijs B staat synoniem voor “vrijheid op wielen”

Wil je het auto rijbewijs of rijbewijs B halen in Den Haag of omgeving? Start nu met de opleiding en haal je auto rijbewijs of rijbewijs B met Born2drive rijopleidingen.

RIJLESSEN IN DEN HAAG, RIJLESSEN VOORBURG OF JE RIJBEWIJS HALEN IN ZOETERMEER

Naast rijlessen in Den Haag geeft Born2drive Rijopleidingen ook rijlessen in Zoetermeer, Voorburg, Delft, Nootdorp en Rijswijk.

VOOR JE RIJBEWIJS SLAGEN

Slagen voor je rijbewijs is een van de belangrijkste momenten in je leven. Het geeft je meer vrijheid en zelfstandigheid maar ook rechten en plichten. Het behalen van jouw autorijbewijs of rijbewijs B moet vooral leuk en leerzaam zijn. Daarom heeft Born2drive perfecte rijopleidingen voor het autorijbewijs of rijbewijs B ontwikkeld. Onze opleidingen kenmerken zich door kwaliteit, maatwerk, met een scherp oog voor detail en op een manier, dat altijd bij jou past.

INTAKE/PROEFLES VOOR HET AUTORIJBEWIJS OF RIJBEWIJS B

Wij vinden het altijd leuk om nieuwe leerlingen te leren kennen. Daarom starten wij alle rijopleidingen met een intake, of proefles voor het autorijbewijs of rijbewijs B van 1 uur. Deze intake, of proefles autorijbewijs of rijbewijs B kun je zien als een proefles. Je wordt opgehaald en gebracht, waar jij dat wil, of dit nu op school is of bij je werk of thuis! Vraag nu een gratis auto proefles aan.

INTRODUCTIE:

Voordat je achter het stuur kruipt maak je kennis met één van onze coaches en of rijinstructeurs. Zij zullen tijdens de proefles van 1 uur jouw hulp zijn. In de auto leggen zij even kort uit, wat we gaan doen en daarna gaan we rijden. Tijdens de rit zal het in het begin even spannend zijn, maar die spanning zal snel afnemen na je eerste kilometers met je coach en of rijinstructeur. Jouw coach en of rijinstructeur heeft op dat moment al snel een aardig beeld van wat je al wel of niet kan, wat je nog moet aanleren maar ook wat je misschien moet afleren. Zo kunnen zij een inschatting maken van jou en het aantal rijlessen, dat je ongeveer nodig zult hebben om bij Born2drive Rijopleidingen uit Den Haag het autorijbewijs of rijbewijs B te halen.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

De coach of rij instructeur zal aan het eind van de rit alles met je doorspreken en uitleggen wat de mogelijkheden zijn, die Born2drive Rijopleidingen jou kan bieden. Dan heb gelijk inzicht over hoe lang de rijopleiding ongeveer kan gaan duren, en wat je ongeveer kwijt zult zijn aan het behalen van jouw autorijbewijs of het rijbewijs B halen. Om er voor te zorgen, dat jij alle stappen op weg naar jouw rijbewijs zorgeloos aflegt, krijg je na de intake of proefles ook inzicht in jouw planning. Deze rijles planning wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw beschikbaarheid.

Jouw EERSTE RIJLESSEN IN DEN HAAG

Samen met jouw coach en of rijinstructeur ga je doelgericht en effectief een stappenplan naar het praktijkexamen opzetten. Gedurende de rijlessen zal jouw coach en of rijinstructeur jouw voortgang bijhouden en ervoor zorgen, dat je alle noodzakelijke stappen en onderdelen doorloopt. Je zult heel veel praktijkervaring opdoen en met verschillende situaties begeleid, getraind en getoetst worden. Denk hierbij aan:

  • Kijken
  • Rijden
  • Besluitvaardigheid
  • Risicoperceptie
  • Bijzondere manoeuvres zoals parkeren, omkeren en nog heel veel meer!

Autorijschool Born2drive uit Den Haag heeft een zeer scherp tarief voor een rijles van 50 minuten betaal je slechts € 45,-

DE TUSSENTIJDSE TOETS: RIJEXAMEN OEFENEN

De tussentijdse toets is een soort van proefexamen bij het CBR waarbij gekeken wordt of je vrijstelling kan verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Zodat je tijdens je examen volledig kan richten op het rijden zelf. Je rijdt samen met jouw coach en of rijinstructeur naar het CBR.

RIJEXAMEN PRAKTIJK

Bij het CBR maak je kennis met een examinator, net zoals bij het praktijkexamen. Na controle van je papieren en een korte uitleg ga je richting de auto. Je laat dan zien hoe ver jij al bent gevorderd in je rijopleiding, wat je allemaal kunt en hoe je de auto bedient.

Tussentijdse toets

Na de tussentijdse toets zal je richting het examen gaan, waarbij de laatste rijlessen voornamelijk in het bijwerken van foutjes staan. Die tijdens de tussentijdse toets zijn waargenomen door de examinator van het CBR. Na een aantal rijlessen ga je dan praktijkexamen doen voor je autorijbewijs of rijbewijs B bij het CBR!

EXTRA INFORMATIE OVER HET RIJBEWIJS

rijbewijs halen/eisen aan bestuurders
antwoorden op al uw vragen over het rijbewijs

HET PRAKTIJKEXAMEN

Voorafgaand aan het praktijkexamen moet je wel het theorie-examen afleggen bij het CBR en rijlessen volgen.
Vindt jouw coach en of rijinstructeur, dat je voldoende kennis en inzicht hebt zonder daarbij het overige verkeer te hinderen of in gevaar te brengen? Dan mag je deelnemen aan het rijexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheden). Het praktijkexamen vindt altijd plaats bij het CBR. Als je slaagt voor dat examen dan kun je het autorijbewijs of rijbewijs B aanvragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven.