Rijbewijs 17 jaar – 2todrive

Een rijbewijs met 17 jaar behoort nu tot de mogelijkheden. Je kunt al met 16 jaar starten met de theorie en vanaf 16,5 jaar beginnen met RIS-rijlessen voor de auto.

Met 17 jaar je rijbewijs, rijexamen op je verjaardag

Niet wachten tot je eindelijk 18 bent, maar gewoon een jaar eerder je rijbewijs halen en gelijk op je 17e verjaardag je rijbewijs halen. Dit kan allemaal bij Born2drive, een van de beste rijscholen in Den Haag. De overheid heeft de 2todrive methode geïntroduceerd om jongeren meer ervaring te bieden, als ze met een auto gaan deelnemen aan het verkeer. Een belangrijk mede doel is om het aantal ongelukken onder jonge autorijders te verlagen.

Tot 18 jaar met je coach, daarna mag je alleen de weg op

Heb je met 17 jaar je rijbewijs gehaald, dan mag je samen met je coach zelfstandig de weg op. Op deze manier doe je extra veel rijervaring op. Daardoor ben je veel beter voorbereid, als je straks met 18 jaar  helemaal alleen de weg op gaat.

Ook gelijk je brommer of scooter rijbewijs

Twee rijbewijzen halen één prijs betalen. Met het halen van je rijbewijs voor de auto, krijg je er ook gelijk het rijbewijs voor de bromfiets of scooter bij.

2ToDrive: Een betere bestuurder gaat veiliger de weg op

Uit landelijk onderzoek blijkt, dat leerlingen die met het 2todrive programma zijn begonnen en het rijbewijs met 17 jaar behalen, veel minder brokken maken. Met je 2todrive programma en daarna, het begeleid rijden overbrug je gelijk de gevaarlijkste eerste paar duizend kilometer voor jonge bestuurders . Daardoor ga je met 18 jaar veiliger de weg op en dat is toch één van de belangrijkste reden om hier aan mee te doen. We offer 2ToDrive lessons in English and in Dutch.

Hoger slagingspercentage rijschool Den Haag

Het CBR laat door heel Nederland zien dat leerlingen van 17 jaar met het 2ToDrive programma een veel hoger slagingspercentage hebben om het rijbewijs te behalen dan de reguliere rijopleidingen.

Hoor direct hoeveel rijlessen jij nodig hebt

Tijdens de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheden. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat jouw rijbewijs gaat kosten. Plan hier een gratis auto proefles in.

Rijexamen theorie leren

Rijexamen theorie leren en slagen bij Born2drive is makkelijk. Wij hebben theorie met E-Learning. Er zijn al meer dan vier miljoen geslaagden met deze auto theorie online methode.

Rijbewijs 17 jaar: extra informatie over 2toDrive begeleiderspas