Born2Drive – ruim 18 jaar beste rijschool in Den Haag

rijschool in Den Haag, rijschool Den Haag, Autorijschool Den Haag

Rijschool in Den Haag

Born2drive is al ruim 18 jaar actief als rijschool in Den Haag en als opleidingsinstituut. Wij zijn een rijschool in Den Haag met particuliere en bedrijfs-gerelateerde opleidingen. De bedrijfs-gerelateerde opleidingen betreft het opleiden van taxichauffeurs en instructeurs. Autorijschool Born2drive geeft naast Den Haag rijllessen aan leerlingen in:

RIJSCHOOL BORN2DRIVE – KERNWAARDEN

Autorijschool Born2drive is al meer dan 15 jaar een begrip! Dit komt omdat wij bepaalde kernwaarden hoog in het vaandel hebben staan. Dit zijn onder meer:

  • Betrouwbaarheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Kwaliteit
  • Service
  • Klanttevredenheid

BESTE RIJSCHOOL DEN HAAG

De rij instructeurs hebben allemaal meerdere jaren ervaring. Bij de meeste rij instructeurs praat je al snel over miljoenen schadevrije kilometers. Elke leerling is belangrijk voor ons en kan van ons verwachten, dat de rijlessen op tijd beginnen. De beschikbare tijd wordt ook ten volle besteed aan het leren autorijden.

CERTIFICERINGEN RIJSCHOOL BORN2DRIVE

Ook op het gebied van rijlessen moet je als rij-instructeur bij blijven. Daarom heeft de eigenaar meerdere verdiepingscursussen gedaan en certificeringen behaald. Het gaat bijvoorbeeld om de volgende cursussen:

  • Meervoudige intelligentie in de rij instructie
  • Alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer
  • Autisme, ADHD en aanverwante stoornissen tijdens de rijles
  • Faalangst instructeur
  • Incident management voor de rij instructeur

SLAGINGSPERCENTAGE RIJSCHOOL BORN2DRIVE

Maar genoeg over ons zelf, de leerlingen zijn namelijk veel belangrijker. En dan met name de resultaten die de leerlingen behalen. “De leerlingen zijn de sterren voor ons”. “Elke keer als een leerling in één keer slaagt dan is dat een award of reward voor ons”. En als een leerling zakt dan zakken wij ook, dan zijn we er ook ziek van.

Beste rijschool Den Haag

Het hoogste wat Born2drive ooit voor rijbewijs B gehaald heeft, was een slagingspercentage van 80%. Dat is 2 maal het slagingsgemiddelde van alle rijscholen bij elkaar. Met het rijexamen theorie zitten wij op 95% gemiddeld zowel Nederlands als Engels. Voor de instructeur opleidingen zaten wij op 100%

RIJLESSEN MET FAALANGST OF RIJLESSEN MET AUTISME

Voor bijna elke leerling hebben wij een passende oplossing. We geven dan ook geen enkele leerling op. Ook voor mensen met faalangst of met autisme hebben wij passende rijlessen.

2TODRIVE

Ook de jongere toekomstige automobilist kan starten met rijles bij rijschool Born2drive. 2ToDrive is begonnen als experiment in 2011 en geeft de jongeren tussen de 16 en 18 jaar de kans om met een begeleider de weg op te gaan. Op deze wijze hebben ze als ze 18 jaar zijn meer ervaring en minder kans op ongelukken.

Autorijschool Den Haag – van taxichauffeur tot rij-instructeur

Naast rijbewijs B kunt u bij rijschool Born2drive in Den Haag ook terecht voor een opleiding tot taxichauffeur of voor een rijinstructeur opleiding. Door het persoonlijk contact en het luisteren naar de klanten hebben wij de mogelijkheid om zowel standaard als maatwerkopleidingen aan te bieden. Met goed gekwalificeerde instructeurs en medewerkers zijn wij in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

RIJSCHOOL Den Haag –  BORN2DRIVE

Born2drive is een autorijschool in Den Haag die door meer dan 90% van zijn leerlingen wordt aanbevolen. We zijn een erkende rijschool met meer dan 18 jaar ervaring. Alle instructeurs hebben een verklaring omtrent goed gedrag, zoals het hoort.

Neem gerust contact met ons op of schrijf je in voor een gratis proefles.