rijles actie, rijschool Den Haag, autorijschool Den Haag, rijlessen Den Haag

 

Born2drive biedt een van de scherpste uurtarieven aan als je rijlessen wilt volgen in de regio Den Haag

Eindejaars-actie Geldig tot 15 december:

Nu € 5,- per rijles korting

Profiteer nu van deze zeer voordelige rijles actie! Op alle rijlessen binnen je pakket, krijg je nu € 5,- korting per rijles en betaal je slechts € 42,- per les. Deze rijles actie is één van de voordeligste in de regio Den Haag.

Herexamen auto: Gezakt? Je krijgt gratis herexamens

Omdat op examen gaan bij het CBR duur is, zie je dat heel veel leerlingen stoppen met hun rijles als ze gezakt zijn. Er is dan al veel geïnvesteerd, maar helaas heb je dan nog geen rijbewijs. Je mag dus niet de weg op. Later de rijlessen weer helemaal opnieuw oppakken is eigenlijk hetzelfde als opnieuw beginnen.

Rijbewijs slagen

Bij Born2drive krijg je gratis extra herexamens voor als je zakt. Opnieuw examen doen mag dan op onze kosten. En jij betaalt dan alleen nog voor de rijlessen om te werken aan de fout(en) waarop je bent gezakt. Grote kans, dat je bij jouw herexamen dan wel slaagt.

Gratis proefles auto

De proefrijles is gratis, als je bij ons komt lessen en anders €45,-. Je betaalt de proefrijles contant in de leswagen bij de instructeur en je krijgt die €45,- terug op je factuur als een extra korting op je pakket.