Hoe werkt de proefles?

GRATIS auto PROEFLES VAN 1 UUR

Jouw gratis auto proefles is een intake/rijles van 60 minuten. Die is gratis als je je daarna gelijk inschrijft en rijlessen bij ons neemt, dan krijg je €45,- euro korting van ons als welkomst cadeau. Je hebt zes verschillende opties om een rijbewijs pakket bij ons af te nemen. Kijk daarvoor op onze website.

WE HALEN JE THUIS OP

Je wordt thuis of bij een locatie naar keuze door de instructeur opgehaald met de lesauto.

HOEVEEL RIJLESSEN HEB JE NODIG?

Tijdens de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct, wat je rijbewijs gaat kosten en hoe lang het gaat duren, en wanneer je rijexamen kunt doen.

HEB JE AL EERDER rijLES GEHAD? GEEN PROBLEEM.

Je bent niet verplicht om door te gaan. Na de proefrijles bepaal je zelf of je doorgaat met rijles nemen. Je bent dus niet verplicht om door te gaan na een proef rijles.

Lesgebieden

Born2drive geeft ook rijlessen in Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Leiden en Voorburg.