Waarom een proefles?

GRATIS PROEFLES AUTO

In de gratis proefles auto bij Born2drive bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten.

JE ZIT NERGENS AAN VAST

De proefrijles is er onder meer om je uitgebreid te kunnen adviseren en je een goed beeld te geven van de opleiding. Heb je vragen dan kun je die tijdens de proefles stellen, wil je er nog een nachtje over slapen, dat kunnen we ons goed voorstellen. Heb je bedenktijd nodig, geen probleem. Denk er over na, of overleg thuis en neem dan na de proefrijles contact op en laat het ons weten wat het geworden is.

IK KAN AL AUTORIJDEN

Rijscholen houden meestal geen rekening met je rijervaring. Heb je al eerder rijles gehad, of misschien zelfs een buitenlands rijbewijs? In de proefrijles van rijschool Born2drive.nl uit Den Haag krijg je de kans om te laten zien wat je al kan of hebt geleerd en gaan we verder daar waar je gebleven bent.

IK HEB NOG NOOIT GEREDEN

Kan of mag ik dan wel een proefrijles rijden? De instructeur houdt daar altijd rekening mee en zal jouw rijervaring en zijn lesstof daar helemaal op aanpassen. De instructeurs zijn opgeleid om leerlingen zonder ervaring, veilig en vertrouwd les te geven zonder daarbij het overige verkeer te hinderen of in gevaar te brengen. Heb je nog nooit auto gereden, dan is de  gratis proefles van Born2drive uit Den Haag zeker een goede eerste stap op weg naar je rijbewijs.

Waarom een proefles?

GRATIS PROEFLES AUTO

In de gratis proefles auto bij Born2drive bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten.

JE ZIT NERGENS AAN VAST

De proefrijles is er onder meer om je uitgebreid te kunnen adviseren en je een goed beeld te geven van de opleiding. Heb je vragen dan kun je die tijdens de proefles stellen, wil je er nog een nachtje over slapen, dat kunnen we ons goed voorstellen. Heb je bedenktijd nodig, geen probleem. Denk er over na, of overleg thuis en neem dan na de proefrijles contact op en laat het ons weten wat het geworden is.

IK KAN AL AUTORIJDEN

Rijscholen houden meestal geen rekening met je rijervaring. Heb je al eerder rijles gehad, of misschien zelfs een buitenlands rijbewijs? In de proefrijles van rijschool Born2drive.nl uit Den Haag krijg je de kans om te laten zien wat je al kan of hebt geleerd en gaan we verder daar waar je gebleven bent.

IK HEB NOG NOOIT GEREDEN

Kan of mag ik dan wel een proefrijles rijden? De instructeur houdt daar altijd rekening mee en zal jouw rijervaring en zijn lesstof daar helemaal op aanpassen. De instructeurs zijn opgeleid om leerlingen zonder ervaring, veilig en vertrouwd les te geven zonder daarbij het overige verkeer te hinderen of in gevaar te brengen. Heb je nog nooit auto gereden, dan is de  gratis proefles van Born2drive uit Den Haag zeker een goede eerste stap op weg naar je rijbewijs.