Kosten rijlessen pakket Den Haag?

WAT ZIT ER IN EEN RIJLESSEN PAKKET?

Tijdens je proefrijles stellen we je rijlessen pakket samen. Daarbij regelen we de volgende zaken; je rijlessen, als het nodig is je theoriecursus en natuurlijk je rijexamen. Extra’s zoals een Tussentijdse Toets of een faalangst examen zijn bij Born2drive ook mogelijk. Via de website van het CBR moet je zelf het theorie examen en de CBR gezondheidsverklaring regelen.

WAT KOST EEN PAKKET?

Het aantal lessen bepaalt vooral de kosten van je pakket. De kosten van een rijbewijs zijn voor het belangrijkste deel van twee factoren afhankelijk. Ten eerste hoeveel aanleg of “feeling” je hebt  met het besturen van een auto. Ten tweede hoeveel rijervaring heb je al eerder opgedaan met eventuele eerdere lessen of een buitenlands rijbewijs.

RIJLES ACTIE

Rijschool Born2drive uit Den Haag heeft een zeer voordelige actie. Daardoor is Born2drive een van de goedkoopste rijscholen in Den Haag. Hier lees je meer over deze rijles actie.

IK KAN AL AUTORIJDEN

Rijscholen houden meestal geen rekening met je rijervaring.  Bij Born2drive begin je niet opnieuw, maar ga je verder waar je gebleven bent. In de proefrijles kun je gelijk laten je zien wat je al kan en beheerst en dat scheelt natuurlijk rijlessen.

GEEN RIJERVARING

Volgens de cijfers van het CBR hebben starters gemiddeld 35 tot 45 rijlessen nodig. Maar uit onze ervaring, weten we dat we in de proefrijles daar goed naar moeten kijken, want je kan je ook zo maar misschien genoeg hebben aan 25 rijlessen. Dat verschilt van leerling tot leerling.

SNELLER JE RIJBEWIJS EN MINDER RIJLESSEN

Hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig hebt. Dat blijkt uit onze jarenlange ervaring. Rij je bijvoorbeeld maar 1x per week , dan ben je elke keer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les. Bij Born2drive kan je meerdere lessen per week afspreken en rijden we vaak met een blokuur, dat zijn 2 rijlessen van 50 minuten. Hierdoor leer je het autorijden sneller. Je kan bij ons al vanaf 10 dagen of meer je rijbewijs halen. Of kijk eens op onze homepage om te zien welke rijbewijs pakketten wij aanbieden.

Lees hier meer over de rijbewijs tarieven & betalingsmogelijkheden bij rijschool Born2drive uit Den Haag.

Protocol Versie Mei 2020
Veilig blijven lessen in tijden van COVID19 voor de Rijschoolbranche. Dit protocol wordt bijgewerkt zodra er nieuwe richtlijnen zijn.
X