Met 17 jaar al je rijbewijs

rijbewijs 17 jaar, 2todrive, rijbewijs halen Den Haag

RIJBEWIJS 17 JAAR

Weet je, dat je al met je 16e jaar kan starten met de theorie en vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen.

MET 17 JAAR JE RIJBEWIJS, RIJEXAMEN OP JE VERJAARDAG

Je hoeft tegenwoordig niet meer te wachten tot je eindelijk 18 bent om met rijlessen te beginnen. Het is gewoon mogelijk om een jaar eerder op je 17e verjaardag je rijbewijs te halen. 

TOT 18 JAAR MET JE COACH, DAARNA MAG JE ALLEEN DE WEG OP

Heb je met 17e je rijbewijs gehaald, dan mag je samen met je coach zelfstandig de weg op. Op deze manier doe je extra veel rijervaring op en ben je veel beter voorbereid als je straks met 18 jaar  helemaal alleen de weg op gaat.

OOK GELIJK JE BROMMER OF SCOOTER RIJBEWIJS

Twee rijbewijzen halen één prijs betalen. Met het halen van je rijbewijs voor de auto, krijg je er ook gelijk het rijbewijs voor de bromfiets of scooter bij.

2TODRIVE: EEN BETERE BESTUURDER GAAT VEILIGER DE WEG OP

Uit landelijk onderzoek blijkt, dat leerlingen die met het 2todrive programma zijn begonnen, veel minder brokken maken. Met je 2todrive programma en daarna, het begeleid rijden overbrug je gelijk de gevaarlijkste eerste paar duizend kilometer voor jonge bestuurders. Daarom ga je met 18 jaar veiliger de weg op en dat is toch één van de belangrijkste redenen om hier aan mee te doen. We offer 2ToDrive lessons in English and in Dutch.

HOGER SLAGINGSPERCENTAGE RIJBEWIJS

Het CBR laat door heel Nederland zien, dat leerlingen van 17 jaar met het 2ToDrive programma een veel hoger slagingspercentage hebben dan de reguliere rijopleidingen.

HOOR DIRECT HOEVEEL LESSEN JIJ NODIG HEBT

Tijdens de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheden. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten. Plan hier een gratis auto proefles in.

RIJEXAMEN THEORIE LEREN

Rijexamen theorie leren en slagen bij Born2drive is makkelijk. Wij hebben theorie met E-Learning. Er zijn al meer dan een miljoen geslaagden met deze auto theorie online methode.