Meerdere keren rijles

RIJBEWIJS SNEL HALEN DEN HAAG

Bij Born2drive.nl kan meerdere rijlessen per dag of per week afspreken. Waardoor je sneller leert autorijden. Je kan bij ons al vanaf 10 dagen of meer  je rijbewijs halen. Kijk hier eens naar de rijbewijs tarieven.

MINDER RIJLESSEN

Hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig hebt. Dat blijkt uit onze jarenlange ervaring. Heb je maar 1 keer per week les, dan ben je wel elke keer tijd kwijt met het herhalen van die vorige les. Bij Born2drive.nl kan je meerdere lessen per week afspreken en rijden we vaak met een blokuur, dat zijn dus 2 rijlessen van 50 minuten. Daardoor leer je sneller autorijden.

2TODRIVE

Ben je tussen de 16 en 18 jaar, dan zou je gebruik kunnen maken van het 2ToDrive programma. Bij 2ToDrive kan tussen de 16 en 18 jaar al het rijbewijs en theorie-examen halen. Tot je 18e kan je dan met een begeleider de weg op om meer ‘vlieguren’ te maken in de auto.  Door ervaring op te bouwen word je een betere chauffeur en heb je minder kans op ongelukken. Je begeleider dient een 2ToDrive begeleiderspas aan te vragen.