Over ons – Autorijschool Den Haag

beste rijschool Den Haag

Welkom bij Autorijschool Born2drive in Den Haag, waar wij al meer dan 15 jaar actief zijn als toonaangevend opleidingsinstituut. Onze rijschool in Den Haag biedt zowel particuliere als bedrijfsgerichte opleidingen aan, met een focus op het opleiden van taxichauffeurs en instructeurs. Bovendien bedienen wij leerlingen in de volgende gebieden:

Autorijschool Den Haag – Born2drive – kernwaarden

Onze Kernwaarden bij Rijschool Born2drive: Sinds onze oprichting meer dan 15 jaar geleden, hebben wij ons laten leiden door sterke kernwaarden, waaronder:

  • Betrouwbaarheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Kwaliteit, service en klanttevredenheid

Beste autorijschool Den Haag

De Beste Rijschool in Den Haag: Onze ervaren rijinstructeurs beschikken over meerdere jaren ervaring, en velen van hen kunnen bogen op miljoenen schadevrije kilometers. Bij Autorijschool Born2drive staat elke leerling centraal, en wij garanderen dat elke rijles op tijd begint en optimaal wordt benut voor effectieve rijopleiding.

Autorijschool Den Haag – certificeringen

Certificeringen bij Rijschool Born2drive: Wij begrijpen het belang van voortdurende professionele ontwikkeling in de rijschoolbranche. Daarom heeft onze eigenaar meerdere verdiepingscursussen gevolgd en certificeringen behaald, waaronder:

  • Meervoudige intelligentie in de rijinstructie
  • Alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer
  • Autisme, ADHD en gerelateerde stoornissen tijdens de rijles
  • Faalangstinstructeur
  • Incidentmanagement voor rijinstructeurs

Slagingspercentage bij Rijschool Born2drive: Bij Born2drive staat het succes van onze leerlingen centraal. “De leerlingen zijn de sterren voor ons.” Elke keer dat een leerling in één keer slaagt, beschouwen wij dat als een prestatie om te vieren. Als een leerling zakt, delen wij in hun teleurstelling.

Ons hoogste slagingspercentage voor rijbewijs B was ooit 80%, wat twee keer hoger is dan het gemiddelde van alle rijscholen samen. Voor het theorie-examen zitten wij op een gemiddelde van 95% voor zowel Nederlands als Engels, en voor instructeursopleidingen scoren wij zelfs 100%.

Rijbewijs autisme

Rijlessen voor Leerlingen met Faalangst of Autisme: Bij Autorijschool Born2drive hebben we voor bijna elke leerling een geschikte oplossing. Wij geven geen enkele leerling op, en bieden op maat gemaakte rijopleidingen aan, zelfs voor mensen met faalangst, ADHD of autisme.

2todrive – rijbewijs 17 jaar

2ToDrive: Jongere toekomstige automobilisten kunnen bij Born2drive beginnen met rijlessen. 2ToDrive begon als een experiment in 2011 en geeft jongeren tussen 16 en 18 jaar de kans om met een begeleider te rijden. Hierdoor hebben ze op hun 18e meer ervaring en minder kans op ongelukken.

Bij Autorijschool Born2drive in Den Haag kunt u terecht voor diverse rijopleidingen. Dankzij ons persoonlijk contact en luisterend oor voor onze klanten, kunnen wij zowel standaard als maatwerkopleidingen aanbieden. Onze goed gekwalificeerde instructeurs en medewerkers staan klaar om u de best mogelijke service te bieden.

Beste rijschool Den Haag

Rijschool Born2drive is een erkende autorijschool in Den Haag die door meer dan 90% van onze leerlingen wordt aanbevolen. Al onze instructeurs hebben een verklaring omtrent goed gedrag, zoals het hoort. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of u in te schrijven voor een proefles. Wij kijken ernaar uit u te helpen uw rijdoelen te bereiken!