Rijopleiding annuleren

IK WIL ANNULEREN KAN DAT?

Born2drive.nl hanteert eenvoudige regels voor als je wel wilt annuleren. Je betaalt alleen voor datgene wat je hebt afgenomen. Je betaalt alleen de losse rijlessen die je hebt gehad en de theorie die je hebt ontvangen of gebruikt. Geen verplichtingen om je hele pakket te betalen.

HEB JE EEN RIJEXAMEN GERESERVEERD?

Een theorie-examen, tussentijdse toets, rijexamen, faalangst of herexamen kunnen we 24 uur na het moment van reservering niet meer bij het CBR annuleren en berekend het CBR deze examenkosten aan jou door.

GEEN TWIJFEL OVER HET AANTAL RIJLESSEN

Om enige twijfel over het aantal gereden rijlessen te voorkomen, hanteren we een afsprakenkaart. Na iedere rijles, vraagt de instructeur om deze afsprakenkaart te tekenen met je handtekening ter bevestiging van de gereden les of lessen.