Taxichauffeur cursus voor de taxipas

Een taxi opleiding volgen, je taxipas halen en taxichauffeur worden.

Heb je altijd al taxichauffeur willen worden en een taxipas halen? Dan ben je voor een taxichauffeur cursus bij rijschool Born2drive in Den Haag aan het goede adres.

Taxichauffeur is een vak, maar vooral een verantwoordelijk beroep.

Het beroep van taxichauffeur vereist naast de taxipas, ook kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van veiligheid, sociale vaardigheden, rijstijl & wet- en regelgeving.

BORN2DRIVE TAXICHAUFFEUR CURSUS

Een taxi opleiding tot taxichauffeur is vanaf 1 juli 2004 wettelijk verplicht. Het is noodzakelijk om een taxi opleiding te volgen voor het verkrijgen van dé taxipas.

Bij rijschool Born2drive ligt de nadruk tijdens de taxi opleiding voor  het behalen van je taxipas voornamelijk op klantgerichtheid, en beroepshouding. Born2drive behandelt ook de administratie, rit voorbereiding, wet- en regelgeving, communicatie, en of conflictsituaties.

Wij trainen je in het oplossen van storingen, voertuigcontrole, veilige, comfortabele professionele verkeersdeelname, stratenkennis, routes en reistijd. De taxichauffeur cursus bij Born2drive Rijopleidingen voor de taxipas bestaat eveneens uit een taxi praktijk en of een taxi theorie deel.

Born2drive helpt je op een prettige en praktijkgerichte manier met deze vakken. Born2drive heeft instructeurs die al meer dan 25 jaar actief zijn in de taxibranche en de taxi opleiding.

Wij bieden taxipakketten en of een taxi opleiding aan, met taxipraktijk lessen vanaf €545,- tot €875,- inclusief een taxipraktijk examen.

Born2drive leert je de kennis, inzicht en vaardigheden die nodig is tijdens de opleiding taxipas taxichauffeur opleiding bij Born2Drive Rijopleidingen in Den Haag. Neem daarom vooral gerust contact op voor meer informatie op of, vraag direct een taxi opleiding aan.

TOELATINGSEISEN TAXI EXAMEN

Om de opleiding taxipas taxichauffeur te kunnen volgen moet je minimaal in het bezit zijn van rijbewijs B en Nederlandse taal vaardig zijn op NT2 niveau. Meld je nu aan.

Born2drive behandelt alle onderdelen waarop u geëxamineerd wordt, uitvoerig en deskundig  door onze taxi-instructeurs.

Tijdens het CCV taxi praktijkexamen krijgt u één of meerdere opdrachten. Bij deze opdrachten mag u wel of niet gebruik maken van hulpmiddelen. Het taxi praktijkexamen staat in het teken van veilig, comfortabel en sociaal verkeersgedrag. Daarnaast wordt gelet op de omgang met de klant.

Born2drive
taxipas,  taxichauffeur worden, en je taxipas halen en slagen met taxi opleiding Born2drive dat kan in de volgende plaatsen.

Taxi opleiding Den Haag, Taxi opleiding Voorburg, Taxi opleiding Leidschendam, Taxi opleiding Rijswijk, Taxi opleiding Delft.

Protocol Versie Mei 2020
Veilig blijven lessen in tijden van COVID19 bij Born2Drive in Den Haag. Dit protocol wordt bijgewerkt zodra er nieuwe richtlijnen zijn.
X