Betaalmogelijkheden

KOSTEN VAN DE RIJLESSEN 

rijlessen kosten, rijschool Den Haag, rijlessen in Den Haag

Bij de meeste rijscholen moet je alles gelijk in 1 keer betalen. Als je dat niet kan, dan moet je wel wachten en haal je pas veel later je rijbewijs.

RIJLESSEN KOSTEN: FLEXIBEL BETALEN

Bij Born2drive kan je de kosten van de rijlessen in termijnen of zelfs per rijles betalen. Je start nu en je haalt snel je rijbewijs. Geen probleem!

BETALEN IN TERMIJNEN: RIJLESSEN KOSTEN

Dat kan al in 2 of 3 termijnen. Per termijn schrijven we het afgesproken termijn bedrag voor je rijlessen met een automatische incasso af of je maakt het over.

OUDER DAN 21? FLEXIBEL BETAALGEMAK?

  • Dan kan je met een financiering al je lessen gespreid betalen
  • Beslis zelf hoe je je lessen gespreid wilt betalen
  • Beslis zelf een termijn (1-60 maanden)
  • Beslis zelf hoeveel je wilt betalen.

Omdat het hier om een lening via de bank gaat, betaal je wel rente per maand over het openstaande saldo. Bij de aanvraag toetst de bank je aanvraag bij het Bureau Krediet Registratie. Wil je meer over de rijbewijs financiering weten? Neem dan contact met ons op.

BETALEN PER RIJLES

Je kan per rijles betalen tegen de normale prijs, de pakket aanbieding komt dan te vervallen. Bij de start van je opleiding betaal je indien van toepassing wel gelijk éénmalig de kosten van je theorie online cursus met E-learning, het rijexamen en je inschrijfgeld.

VERTROUWD PER IDEAL  

Je rekent je rijlessen af in je vertrouwde bank omgeving.

KAN IK CONTANT BETALEN?

De proefrijles of losse rijles betaal je altijd contant in de leswagen. Uit veiligheid hebben we er voor gekozen om de betaling van de pakketten via de bank te laten lopen. Wil je toch je pakket contant betalen, dat kan maar dan alleen bij de betaling van je pakket in één keer. Is je betaling geregeld! Dan kun je gelijk aan de slag

AUTO THEORIE EXAMEN EN VERDER

Wij hebben geen wachttijden. Heb je met ons je betaling geregeld, dan krijg je indien van toepassing bij de eerste les al je online theoriecursus met E-learning om je auto theorie te oefenen. En na ontvangst van je eerste termijn of betalingen, sturen we je een e-mail met gegevens en kan je de afspraken gaan maken voor je rijlessen.

RIJLESSEN KOSTEN

Als je betaald in termijnen, dan zijn er wel administratiekosten aan verbonden. We vragen je rijexamen aan als je pakket betaald is.