Menu
Close
taxipas halen taxi opleiding Born2drive.nl
Geslaagd bij Born2drive

Dé taxi opleiding voor de taxipas.

Een taxi opleiding volgen, je taxipas halen en taxichauffeur worden.

taxipas halen taxi opleiding? Daarom Born2drive Den Haag

Taxichauffeur is een vak, maar vooral een verantwoordelijk beroep.

Het beroep dat van u als taxichauffeur naast de taxipas, ook kennis, inzicht en vaardigheden vereist op het gebied van veiligheid, sociale vaardigheden, rijstijl, wet- en regelgeving.

Born2drive Taxi opleiding.

Een taxi opleiding tot taxichauffeur is wettelijk vanaf 1 juli 2004 verplicht.

Het is noodzakelijk om een taxi opleiding te volgen voor het verkrijgen van dé taxipas.

Bij Born2drive ligt de nadruk tijdens de taxi opleiding voor  het behalen van je taxipas voornamelijk op klantgerichtheid, en beroepshouding.

Born2drive behandeld ook,  de administratie, rit voorbereiding, wet- en regelgeving, communicatie, en of conflictsituaties.

Wij trainen je in het oplossen van storingen, voertuigcontrole, veilige, comfortabele professionele verkeersdeelname, stratenkennis, routes en reistijd.

De taxi opleiding bij Born2drive Rijopleidingen voor de taxipas bestaat eveneens uit een taxi praktijk en of een taxi theorie deel.

Born2drive helpt je op een prettige en praktijkgerichte manier met deze vakken.

Born2drive heeft instructeurs die al meer dan 25 jaar actief zijn in de taxi branche en de taxi opleiding.

Wij bieden taxipakketten en of taxi opleiding aan, met taxipraktijk lessen vanaf €545,- tot €875,- inclusief een taxipraktijk examen.

Born2drive leert je de kennis, inzicht en vaardigheden die nodig is tijdens de opleiding taxipas taxichauffeur opleiding bij Born2Drive Rijopleidingen in Den Haag.

Neem daarom vooral gerust contact op voor meer informatie op of, vraag direct een taxi opleiding aan.

Toelatingseisen taxi examen

Om de opleiding taxipas taxichauffeur te kunnen volgen moet je minimaal in het bezit zijn van rijbewijs B en Nederlands op NT2 niveau. Meld je nu aan.

Born2drive behandeld alle onderdelen waarop u wordt geëxamineerd wordt, uitvoerig en deskundig  door onze taxi-instructeurs.

Tijdens het CCV taxi praktijkexamen krijgt u een of meerdere opdrachten. Bij deze opdrachten mag u wel of niet gebruik maken van hulpmiddelen.

Het taxi praktijkexamen staat in het teken van veilig, comfortabel en sociaal verkeersgedrag. Daarnaast wordt gelet op de omgang met de klant.

Born2drive  taxipas halen met taxi opleidingtaxipas,  taxichauffeur worden, en je taxipas halen en slagen met taxi opleiding Born2drive dat kan in de volgende plaatsen.

  • Taxi opleiding Den Haag, Taxi opleiding Voorburg, Taxi opleiding Leidschendam, Taxi opleiding Rijswijk, Taxi opleiding Delft.